Alla inlägg den 29 mars 2006

Av Myrmamman - 29 mars 2006 09:58

..på kursen. Denna kurs jag läser nu är uppdelade i fyra fempoängsmoment, och de går i hop efter varandra. Förra momentet slutade i fredags och det nya började i måndags, det känns som jag inte hinner ladda om något alls. Skönt att det snart är påsklov, då kan jag ta det lugnt i en vecka.

Idag är det städning på schemat hos Myrmamman, F har med sig en klasskamrat hem från skolan och deska leka med både det ena och det andra. Jag ska snart ge mig av till COOP och handla mat, stövlar till S och lite annat. Sen kommer en kursare från Sociologin på besök, hon flyttar ner till sydligare delar av Sverige på lördag, så hon ville så gärna se hur det ser ut här i huset innan hon flyttar. Ska bli kul att träffa henne, vi bor inte så långt ifrån varandra just nu, men det har varit mycket i skolan för oss bägge så tiden har inte räckt till.

Sen börjar det bli vår sägs det, skönt på ett sätt, man slipper dra på ungarna varma overaller, täckbyxor med mera. Men... vår tomt kommer se ut som en lerhög, och den måste vi fixa iordning*hemska tanke*på något sätt. Något jag inte riktigt ser fram emot, då det är klart blir det bra... Maken och jag åkte faktiskt till trädgårdsmässan i helgen då barnen tillbringade dagen hos farföräldrarna. Vilken besvikelse!!! Jag trodde man kunde få lite tips och ideér om hur man kan göra, maken trodde det fanns träd och buskar där. Vad finns? Jo en stor plantshop!!! Vi hade kunnat gå på Hortus eller Plantagen och sett samma saker mycket billigare. No more trädgårdsmässa för oss!!!

Ovido - Quiz & Flashcards