Alla inlägg den 16 april 2006

Av Myrmamman - 16 april 2006 22:50

..hektisk dag här i familjen.

Först skjutsade barnen och jag maken till lägenheten där de sista sakerna skulle ut, sen hem igen och städa lite inför eftermiddagens besök. Tillbaks mot de trakter vi bodde förut eftersom barnen skulle på kalas. Jag gick upp till lägenheten och träffade på en make där. Han hade varit ute med ett lass redan tillsammans med en kompis som har van, vi psckade in ett lass till i bilen och åkte hem. Urpackning, dusch och sen hämta hem barnen.

Svärföräldrarna kom på påskmiddag, de hade med sig kött och sallad. Vi invigde vår nya fina grill som vi fått i påskpresent, och sablar vilken skillnad mot vår lilla bordsgrill vi haft innan(vem vill ha grillat? Välkommen hit*ler*)

S börjar känna sig bättre nu, men hon vill inte ha godis. Tror att hon förknippar det med sitt lilla illamående eftersom hon ätit lite på kvällen hon blev dålig. F däremot äter glatt, de har fått ett ägg per dag här sedan långfredagen och ett har de kvar att få. S har alla sina i stort sett orörda, men den som spar hon har heter det väl*ler*

By the way, vet inte om jag nämnt det, men F tappade sin första tand i fredags. Så nu är det en  fin glugg i nederkäken.


Ovido - Quiz & Flashcards